• “als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg”

Referenties

Referenties

 

Lynn Meijerman, Opleidingsadviseur, Nederlands Forensisch Instituut
Yvette heeft gedurende 1.5 jaar de NFI Academy bijgestaan in het ontwikkelen en uitvoeren van een marketing- en communicatiestrategie voor nieuwe doelgroepen. Zij ontwierp voor ons een website en was betrokken bij de ontwikkeling van diverse communicatiemiddelen, zoals brochures en flyers. Ook heeft zij contacten gelegd met voor ons relevante partijen, zoals beroepsorganisaties. Met onnavolgbaar enthousiasme en tomeloze energie heeft ze ons de toegevoegde waarde van een marcom professional laten zien. Ze leerde ons dat luisteren naar je klant verder gaat dan het eens worden over inhoud.  Yvette toonde in haar werk een grote mate van inzicht en flexibiliteit, maar ook creativiteit en humor.  Dit maakte dat ik de samenwerking niet alleen als bijzonder nuttig maar ook als zeer plezierig heb ervaren.

Nelleke den Boon, Sr. Conceptontwikkelaar G.Z-H. Innovatie, gebiedsontwikkeling, groen en gezondheid
Yvette heeft met een communicatieconcept de opening van drie nieuwe beachsportvoorzieningen onder de aandacht gebracht van het publiek, de bestuurders en de media. Haar samenwerking met de ondernemers was uitstekend. Het resultaat was een attractief programma, een aantal aansprekende communicatiemiddelen en veel media-aandacht.

Liza Arends, eigenaar OR-ondersteuning en Kidzz-proef
Yvette heeft ons ondersteund bij het opstellen van een communicatieplan. Als ik Yvette en haar werkwijze zou moeten typeren, dan zijn dit de woorden die in me opkomen. Energiek, to-the-point, kritisch, eerlijk, creatief, humor, origineel, klantgericht, coachend, snel, praktisch, pragmatisch, gelijk uitvoerbaar (wel zo belangrijk ;-) ), no-nonsense, kwaliteit. En leuk om mee samen te werken!

Monique Neve, Sr. Communicatieadviseur en woordvoerder, Gemeente Gouda
Yvette is een enthousiaste, gedreven communicatieprofessional met het Goudse hart op de goede plaats. Zij had het idee om Gouda weer positief onder de (media)aandacht te brengen en bedacht De Grootste Stroopwafel Ooit. Dat was een leuk idee, maar een nog leukere uitdaging om het daadwerkelijk ook ten uitvoer te brengen. Yvette heeft haar tanden er in gezet en uiteindelijk heeft het geleid tot een ontzettend mooi en grootst evenement in de Goudse binnenstad waarbij Gouda positief op de kaart is gezet. De samenwerking tussen de gemeente Gouda en Yvette verliep uitstekend en Yvette komt haar afspraken keurig op tijd na.